fredag 18 september 2009

Han hade en bra ursäkt, men vad hade jag?

Ringde upp Birkon och frågade hur han kunde glömma matlådan i morse.
Han sa att det var tidigt, kl halv fem.

Jag säger att jag kommer och lämnar den.
På väg ner för trapporna märker jag att något fattas.
Börjar känna igenom fickorna för att se om bilnycklar och allt sånt är med. Och det var det. Men, sen slog det mig.. Kanske är det bra att jag TAR med mig MATLÅDAN om jag ska lämna den? Då var det bara att springa upp igen och hämta matlådan :)

Han hade en bra ursäkt till att glömma, men vad hade jag?

4 kommentarer:

  1. Hej! :) Ja, det fick lov att bli premiären i Norrtälje, enklast så! Jaha ni ska också kolla, vad roligt! Vi ska gå på den som går kl. 21 men vi lär ju synas där! :)

    SvaraRadera
  2. Lyxigt för er! Själv måste man betala ur egen ficka :) Nej du jag har faktiskt ingen aning, men dom kommer nog hem den här helgen iallafall. Men inte säker på om det är lördag eller söndag.

    SvaraRadera
  3. Nej, jag är ute och hälsar på ibland och träffar mammsen i Norrtälje. Men jag har inte bott hemma hos varken mamma eller pappa på snart ett år, så det är ganska lätthänt att det blir dålig kontakt. Rätt så trist! Ska bli ändring på det :)

    SvaraRadera
  4. Herregud, det är några år det ;)
    Just nu är jag hemma och vilar upp mig för jag har fått skada på levern och får inte anstränga mig eller liknande. Annars jobbar jag på flygfyren. Så man kan säga att jag är sjukskriven just nu. :( Vart jobbar du någonstans? :)

    SvaraRadera